Eller hent vores app “fujipix dk” og bestil fotos direkte fra din smartphone eller Ipad.

Der er aldrig taget så mange billeder før som nu. Men der er heller aldrig gået så mange billeder tabt.

Et godt foto kan fastholde en stemning. Og vi er blevet rigtigt gode til at forevige mange af vores øjeblikke. Vi har stort set altid et kamera på os…. Blandt andet i form af vores smartphone. Men husk nu at fremkalde de vigtigste ! Du mister måske din smartphone. Din næste backup glipper (hvis du overhovedet tager backup). Eller din computer går ned. Og pludselig har du tabt flere års mindefulde billeder. Ved at fremkalde de bedste billeder er de gemt for eftertiden. Og samtidig er der intet hyggeligere end at samle familie og venner med et flot fotoalbum.

Fordele ved tørlab.

Alle vores billeder bliver idag fremstillet på tørlab. fra henholdsvis FUJIFILM & EPSON (afhængig af størrelser). Med tørlab. bliver farverne meget flottere, da selve papir- basen er optisk hvid. På kemibaserede fotolab. er papiret gyldent. Derfor er de ikke i stand til at vise rent hvid eller rent sort. Øvrige farver vil også blive påvirket i negativ retning. Ulempen ved tørlab. er en højere produktionspris. Derfor vil vi heller ikke kunne konkurere på prisen i forhold til leverandører, der benytter kemi lab. Mod en lidt højere pris, kan vi til gengæld love klart flottere og mere holdbare billeder.

Priser er excl. opstartsgebyr på kr. 25,-. Priser på specialmål oplyses i forretningen. Leveringstid op til 30×45 cm er 30 minutter. Større formater kan leveres på 2 – 3 timer.